• BALDERLAER

  • BALDERLAER

    FASE 1: 50% VERKOCHT

Thuis in Berlaar

In Berlaar geniet je van het rustige dorpsleven, terwijl je toch overal dichtbij bent. De gemeente biedt activiteiten voor alle leeftijden en groepen. Van kinderen tot senioren, van muziekliefhebbers tot basket- en voetbalspelers: iedereen vindt er zijn gading. In de zomer geniet je elke woensdag en zaterdag van gratis sfeervolle optredens tijdens BALder Zomer.  

Balderlaer komt in het binnengebied tussen de Smidstraat, J.B. Coomansstraat, Meistraat en Winterhof. De toegang bevindt zich in de Smidstraat, ter hoogte van nummer 98, dus je bent overal dichtbij!

Met vier historische kerken, drie historische kapelletjes en vier historische kastelen bewonder je ook heel wat erfgoed in Berlaar. 
 

Fietsen en wandelen

Even uitwaaien? Berlaar ligt aan de Grote Nete en dat levert uren fiets- en wandelplezier op, langs adembenemende landschappen. Talrijke routes leiden je door prachtige natuur en langs historische kastelen. Onderweg geniet je van bijzondere landschappen en panoramische vergezichten. En uiteraard vind je er genoeg plekken om te genieten van een hapje en een drankje. 

Deelgemeente Gestel verdient een bijzondere vermelding. Sinds 2017 is dit dorpje officieel erkend als stiltegebied. Een wandeling door het dorp en langs het mooie landschap met weilanden, akkers en beemden is een absolute must, en het is daar dat we afspreken!

Ontdek de mogelijkheden van Balderlaer tijdens een afspraak met één van onze makelaars? Maak nu een afspraak op via het contactformulier.

© BALDERLAER • een project van BERCON bv • Cookie Policy • Design nickvanhee.be